Lav Cafe latté derhjemme

Før i tiden skulle man på café, hvis man ville have en café latte eller en cappuccino. Men det behøver man ikke i dag. Der er kommet masser af espresso maskiner på markedet de sidste par år. Med en espresso maskine slipper du for at skulle på café hver gang, du gerne vil have noget andet kaffe end kedelig filterkaffe.

 

Det der har kendetegnet mange af de espressomaskiner, der har været på markedet er, at de er dyre, og det er besværligt at lave en café latte eller cappuccino. Det skal helst være sådan, at du kan lave en café latte uden at være ekspert på området. Prisen på maskinerne har gjort, at det for det meste kun har været firmaer, der har haft råd til at købe en espressomaskine. Sådan er det heldigvis ikke mere.

Der er flere billige espresso maskiner på markedet i dag. En af dem er Nespresso ekspresso maskine. Med den har du mulighed for at lave en café latte eller cappuccino på et par minutter, og det er ligeså let som at lave filterkaffe på en almindelig kaffemaskine.

Nespresso maskinen på billedet koster ca. 1600 kr. Det dyreste i længden er kapslerne, som man skal bruge til at lave en kop kaffe. De koster ca. 2,80 kr. per kapsel. Men til den pris får man også en lækker café latte eller cappuccino.

Den kan købes hos Hapii og Wupti.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping