Betal med din mobiltelefon

I USA er det blevet lettere at overføre penge fra en check til ens konto. I hvert fald hvis man har en iphone og android mobiltelefon.

Det skyldes, at Paypal har lavet en app, hvor man i stedet for at gå ned i banken for at overføre penge fra check til konto, blot tager et billede af forsiden og bagsiden på checken. Herefter bliver pengene automatisk overført til ens konto. På den måde slipper man for en tur ned til bankautomaten (ATM).

Siden oktober 2010 har man kunne benytte metoden til iphone mobiltelefoner, mens det først lige er blevet muligt med en android mobil. Selvom det kun har været muligt at benytte app’en til iphone mobiltelefoner, er det blevet overført ca. en million USD per måned med app’en.

Om det er noget Paypal Danmark, også vil benytte i samarbejde med danske banker er svært at sige. Det skal i hvert fald ikke være for at give danskere mulighed for at overføre checks til ens konto, da det er begrænset, hvor mange der bruger checks i Danmark. Det er selvfølgelig altid meget rart at have muligheden for at overføre en check til ens konto, hvis man får en check, da det aldrig er sjovt at skulle ned i banken.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping