Billig Walkie Talkie

Engang skulle man betale mange penge, hvis man gerne ville have en walkie talkie. Sådan er det ikke længere. I El-Giganten kan man i øjeblikket købe en billig walkie talkie.

En Hunter E2020 walkie talkie er pefekt til vandreture, jagtture eller hvis man bare gerne vil have det sjovt med sine venner. Den kan desværre ikke bruges som babyalarm. En billig walkie talkie er ikke en genvej til en multibabyalarm, som man både kan bruges på jagt og når ens baby skal sove.

Hunter E2020 walkie talkien kan række 3 km, og der er en LED lommelygte i den, så man altid kan finde vej i mørket. Hvis man skal have den med på vagt, bør man dog overveje, om man ikke hellere skal bruge flere penge på en walkie talkie, da Hunter E2020 Walkie Talkie ikke kan tåle vand. Det kan godt blive et problem, hvis man skal på jagt.

Der er ikke genopladelige batterier til den billige walkie talkie. Batterilevetiden er 30 timer. Dette er dog i standby, og det er ikke oplyst hvor lang tid, man kan forvente den virker, hvis man benytter den. Det er under alle omstændigheder nok en god idé at have batterier med, hvis man skal bruge Hunter E2020 walkie talkie på en vandretur.

Walkie talkien kan købes her og koster 299 kr.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping