Android mobil i unikt design

Kristian Ulrich Larsen har designet en mobil, som er lidt af en revolution indenfor mobiltelefoner. Det er en foldbar mobil med tre skærme, som man kan bruge og folde ud på en række måder.

Mobiltelefonen har tre touch skærme og et qwerty tastatur på bagsiden af den ene touch skræm. Man kan forme de tre skærme som en trekant, som kan være praktisk, når man skal ringe med telefonen. Hvis man skal surfe på internettet, kan man folde alle tre touch skærme ud, og på den måde får man en stor touch skærm.

Mobilen er skabt af Kristian Ulrich Larsen, og er hans forslag til, hvordan fremtidens mobil kan se ud. Mobilen er udviklet som en del af hans uddannelse på Kolding Designskole. Selve konceptet til mobiltelefonen har Ewa Sendecka, Jeppe Vestergård and Victoria Kusk været med til at skabe på en 6. måneders work shop.

Der er ikke mulighed for at købe mobilen i øjeblikket, men se alligevel videoen, da den er et kig ind i fremtiden for, hvad man kan forvente indenfor mobiler i fremtiden. Det vides desuden heller ikke, om Kristian Ulrich Larsen har indgået en aftale med et mobilfirma om at sætte mobiltelefonen i produktion.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping