Ny Amazon tablet på vej

Siden Apples succes med ipad har flere producenter interesseret for det nye marked for tablet pc’er.

En ny spiller på det voksende markedet er Amazon, som har planer om at lave to tablet pc’er, som begge skal baseres på en android platform.

Det vides ikke i øjeblikket, hvordan tableten kommer til at se ud, da Amazon ikke har offentliggjort billeder af tablet pc’erne endnu, men ifølge CEO Jeff Bezos vil der snart komme en video, hvor man kan se, hvordan Amazons tablet pc kommer til at se ud.

Ifølge rygter er Amazon tablet pc på markedet i slutningen af året, da den allerede er sat i produktion. Det vides dog ikke, om dette passer, eller om det blot er et ønske rygte. Der regnes med, at en Amazon tablet pc kan toppe med at sælge mellem 700.000-800.000 enheder per måned. Det kræver nok, at Amazons tablet pc kommer på markedet omkring jul, hvor flere vil have en tablet pc i julegave.

Når der kommer en officiel video, skal vi nok poste den på Designlab.dk. Men selv uden en officiel video kan man godt glæde sig til, at der kommer endnu en tablet på markedet. Det er godt med konkurrence på det marked.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen