Sådan får du et lækkert badeværelse

For mange skal et badeværelse bare have en håndvask, et toilet og en bruseniche, så vores hygiejnebehov kan blive opfyldt. Andre er i den helt anden grøft og mener, at badeværelset også skal være et sted til selvforkælelse. Ligegyldigt hvilket standpunkt du har, er det altid muligt at gøre badeværelset lidt mere lækkert, så du føler dig godt tilpas, når du befinder dig i rummet.

Få en frisk start med et nyt badeværelse

Én måde at få et lidt federe badeværelse er ved at investere i et nyt. Der findes mange forskellige modeller, farver og designs, og derfor kan det være svært at vælge. Når du skal have et nyt badeværelse, er det dog en god idé at tænke på indretningen i resten af dit hjem. Hvordan er stilen der? Hvis du bor meget minimalistisk, ville det måske være for stort et skifte at komme ind på et badeværelse, hvor der er fuld knald på farverne. En god idé er at vælge et neutralt badeværelse, som du kan pifte op med pynt. Badeværelser fra AUBO er desuden et godt bud, hvis du vil have et kvalitetsprodukt, som kan passe til en hvilken som helst indretning.

Renover dit nuværende badeværelse

Hvis du ikke har økonomi til at investere i et helt nyt badeværelse, kan du altid bruge færre penge og i stedet renovere dit nuværende. Hvis du har slidte forkalkede fliser, er det eksempelvis en god idé at skifte disse. Nye badeværelsesfliser kan nemt ændre rummets udtryk markant, specielt hvis du vælger fliser, der passer til den øvrige indretning af rummet. Hvis du ønsker at lave små ændringer, kan du købe et nyt brusehoved eller et nyt armatur til håndvasken. Selv de små ændringer kan gøre meget for helhedsindtrykket.

Gør badeværelset til et hyggeligt rum

Badeværelset er ofte bare et rum, du bruger, når du har brug for det. Men selvom du ikke bruger meget tid i rummet, er det en god idé at gøre rummet hyggeligt med pyntegenstande og planter. Du kan eksempelvis bruge almindelige badeværelseselementer som håndklæder, sæbedispenser og tandbørsteholder til pyntegenstande. Vælger du et design, der passer til husets øvrige indretning, kan du både skabe sammenhæng i boligen og gøre badeværelset lidt mere lækkert.

Hold badeværelset ordentligt rent

Hvis du vil have et lækkert badeværelse, er det vigtigt, at rummet holdes ordentligt rent. Først og fremmest er det en god idé at lufte ud, hver gang du har været i bad, så du lukker al fugten ud og på den måde slipper for skimmelsvamp. Derudover er det en god idé at gøre håndvasken ren for sæberester og tandpasta en gang om dagen, så bakterier ikke hober sig op der, hvor hygiejnen skal være bedst. En gang om ugen er det vigtigt at tørre toilettet godt af med en våd klud, og efter behov er det en god idé at afkalke brusekabinen. På den måde tager fliserne ikke skade af kalken fra vandet, og dine fliser kan holde endnu længere, hvis du renser dem en gang i mellem.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping