3 gode gaveideer

Hvis der snart er familiefødselsdag og du ikke har nogen gave er du kommet til det helt rigtige sted, her får du nogle billige, gode og anderledes gaveideer

1: Sparklz træk op-Kikkerland

Dette flotte og gode stykke legetøj, som fra den anerkendte serie wind up, er noget for alle, både de små og store kan få tiden til at flyve afsted med den i hånden  Den koster kun 160 kr., og for den pris har den en garanti på flere år

Sparklz stammer fra den græske gud Zeus, og vil helst bare dovne den af, men en af dens største ønsker vil altid være at bringe glæde til verden.

2: Sugerør af bambus – 8 stk

I denne pakke af 8 højkvalitets bambus sugerør, får du massere nydelse, godt vidende, at du har gjort en indsats for klimaet da disse sugerør både er bæredygtige og lavet af øko bambus. Som nævnt tidligere er sugerørene ikke bare noget fra wish, hvilket går i stykker efter et par ture i opvaskeren, men nogle sugerør der holder længe og kan klarer stort set alt. Sugerørene koster 60 kr. Så de er ikke super dyre, det kunne fx. Være en perfekt gave til venner, og god til de varme dage om sommeren.

3: Hjernevridere i træ

Nu skal du høre om en gave, der både er billig og sjov, dels helt perfekt for klasse fødselsdage, hvor man har et budget. Hjernevriderene fra vores hjemmeside koster kun 30 kr, og hvis man har prisen i mente skuffer produktet ikke, der er hele 6 varianter, dog kan du ikke selv vælge hvilken model. Det er altså tilfældigt hvilken en du får, men hvis du bestiller flere får du selvfølgelig forskellige. Hjernevriderne har alle forskellige sværhedgrader fra 1-3 stjerner, de 3 stjernet er næsten umulige og kun nogle kan løse den, mens de 1 stjernet variant er noget nemmer.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping