Fem fede designerheadsets

1Headsets handler i høj grad om lydkvalitet, men ikke nok med det, så skal de naturligvis også se pæne ud. I den her artikel finder du en liste over intet mindre end fem lækre headsets, der kan kategoriseres som designerheadsets. Ikke nok med, at de har et rigtig lækkert look, så kan du også være sikker på, at lydkvaliteten i disse headset er sublime. Det betyder også, at du ikke skal forvente at finde et billigt Bluetooth headset her på listen (afhængigt af, hvad du mener er billigt).

 

 1. Beoplay H7

Der skal ikke lægges skjul på at Bang & Olufsen er blandt de største brands, når det kommer til både design og lydkvalitet. Derfor kommer det med garanti heller ikke bag på nogen, at ét af deres produkter er at finde på en liste som denne. Deres Beoplay H7 er et trådløst headset, der fungerer via Bluetooth, som virkelig har taget markedet for highend-headsets med storm, hvorfor det også er ét af de mest solgte Bluetooth-headsets i den høje ende af prisskalaen i øjeblikket.

 

 1. Bose Quietcomfort 25 Triple Black

Bose har faktisk aldrig været kendt som et brand, der har haft fokus på meget andet end lydkvalitet og komfort, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er et renommé, de er kommet rigtig godt efter de seneste par år. Det beviser de blandt andet med Bose Quietcomfort 25 Triple Black, der er et rigtig lækkert og stilrent designerheadset, hvor de har holdt sig til én farve; sort. Er du vild med sort og god lyd, så er dette det rette headset for dig.

 

 1. Sennheiser Momentum Around-Ear i Black (2nd gen.) M2

Sennheiser har også altid været et brand, der har været meget fremme, når det kommer til designerheadsets. De har dog altid adskilt sig meget fra de øvrige producenter på markedet, da deres designs er meget unikke – og med deres Sennheiser Momentum Around-Ear i Black (2nd gen.) M2 er der bestemt ikke tale om nogen undtagelse. Hvis du er typen, der godt kan lide at have noget, som alle de andre ikke har, så er der ikke nogen tvivl om, at et headset fra Sennheiser er lige dig!

 

 1. Beats by Dre Studio 2

Beats by Dre er ikke just en producent af høretelefoner, der har mange år på bagen, men det er blevet stiftet af selveste Dr. Dre, der har solgt det til Apple. Det er derfor erfarne personer, der står bag, hvilket både kan mærkes på lydkvaliteten, men bestemt også ses på designet. Det er også i høj grad designet, der har været med til at skabe den store succes som Beats by Dre oplevede i løbet af kort tid – og deres version 2 af Studio-headsettet er bestemt ingen undtagelse.

 

 1. Beoplay H2

Hvis du er på jagt efter et lidt billigere alternativ til Beoplay H7, som du finder på førstepladsen på denne liste, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør se nærmere på Beoplay H2. Det er et headset, der har et særdeles smukt design, men samtidig kan det også bryste sig af, at have en rigtig lækker lyd, som du ikke får fra mange on-ear headsets foruden Beoplay H2. Derfor må det bestemt også siges at være et headset for sig!

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen