Telefoner med et funktionelt design

Der er efterhånden mange virkeligt flotte mobiltelefoner på markedet. Apple har med deres iPhones været med til at sætte standarden i et marked, hvor design oprindeligt ikke syntes at have førsteprioritet. iPhones var imidlertid fra første færd designet på en måde, der vakte opsigt, og det er et af elementerne i deres enorme succes. Telefonernes popularitet har presset andre mobilproducenter til også at fokusere på designet, og det er rimeligt at antage, at det generelt har betydet flottere mobiltelefoner.

Men én ting er flot design og en anden er design, der også er funktionelt. I denne artikel kigger vi nærmere på, om en række af de flotte telefoner også har et design, der er funktionelt og anvendeligt. Helt specifikt kigger vi på, om de kan anvendes til spil på nettet. Online betting er blevet utrolig populært i Danmark, og en række udbydere tilbyder interessante muligheder for spil til os danskere. Vi har som testeksempel valgt at tage bet365, der er en af verdens største spillevirksomheder. Her kan du finde odds på alle mulige sportsgrene fra håndbold til cykling. Læs mere om, hvad vi kunne konkludere nedenfor.

Tre flot designede mobiler

 Foto: smjbk

Foto: smjbk

Apple iPhone 6, Samsung Galaxy Alpha og Sony Xperia Z3 Compact er alle kompakte mobiler, der er populære, og som er kendt for at levere en høj ydelse. Deres skærme er 5 tommer eller mere, og det må siges at fungere rigtig godt i forhold til en funktion som online betting. Spiller man på nettet, vil man opdage, at der er mange relevante informationer, der skal holdes øje med, og derfor nytter det ikke, at skærmen er for lille. Det gælder også en specialfunktion som live betting. En række af mulighederne med disse kompakttelefoner kan man nok også sige, er lige overkanten til formålet, og her vil mindre altså langt hen ad vejen kunne gøre det. En stor skærm er dog helt klart et plus.

Sony Xperia Z3 Compact må siges at være den mindste og enkleste af telefonerne, og det harmonerer godt med en telefon, som man har med på farten. Det giver et plus i forhold til et formål som online betting. Den er vand- og støvtæt, hvilket man måske kunne klare sig uden i relation til vores specifikke formål, men det er ikke desto mindre meget praktisk. Samsung Galaxy Alpha skal have plusser for deres elegante design, og den fungerer rigtig godt til vores formål, fordi den er meget let uden at være sart. For så vidt angår iPhones, så behøve de næppe yderligere introduktion. Der er masser af smarte funktioner, og kameraret er forbedret, men den udemærker sig dog ikke mere end nogen af de andre som en telefon til online betting.

Hvad skal man vælge?

Hvilken telefon man så skal vælge afhænger af, hvad man skal bruge den til. I forhold til online betting kan vi sige, at det ikke gør den store forskel. Selv om Sony og Samsung kører på Android, og iPhone er IOS baseret, så oplevede vi ingen forskellige i anvendelse af diverse tjenester og apps. Skal man vælge en frem for de andre, så var designet på Sony Xperia meget funktionelt på grund af størrelse og enkelthed. Generelt set vil mange telefoner dog kunne klare det specifikke formål, så hvis man vil bruge lidt færre penge, så kan mange alternativer sagtens være med.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen