Macbook holder

Hvis du har en Macbook eller Macbook pro kan du købe en holder til din bærbar computer, som får din Macbook op i en mere behagelig højde.

Rain Design mStand bruges til at få din bærbars skærm op i samme højde som din eksterne skræm. Holderen til macbook er med til at give en bedre ergonomisk arbejdsstiling. Det er især godt for ryggen, at man slipper for at kigge ned på sin bærbars skærm og derefter op på sin eksterne skærm.

Hvis man benytter et ekstern tastatur, når man arbejder med sin computer derhjemme eller på sit arbejde, er mStand også en god investering, da det er mere naturligt for ens hoved at kigge opad, når man benytter sin bærbar. Folk med ondt i nakken vil få meget gavn af at investere i et ekstern tastatur og Rain Design mStand.

Rain Design mStand låser ens Macbook eller Macbook Pro helt fast med hjælp fra nogen små gummidutter. Det sikrer at ens MacBook ikke pludselig glider ud af holderen.

mStand passer til alle former for bærbarer, den er blot udviklet til Macbook og Macbook Pro. Det ekstra gummidutter bruges her til at sikre, at ens bærbar ikke skrider ud, uanset hvilken model man har.

Rain Design mStand kan købes i Apple Store, og koster 679 kr.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping