Gode råd til praktisk og æstetisk indretning

Som teenager går man ofte med en klar forestilling om, hvor fantastisk og vidunderligt det bliver, når man flytter hjemmefra og kan få lov til at indrette sin bolig præcis, som man ønsker det. Man har ofte prøvet sine indretnings færdigheder af hjemme på værelset, og vil ofte være rimelig selvtilfreds over resultatet. Dog vil man på samme tid også opleve, at man møde nogle helt andre udfordringer, når man endelig får muligheden for at indrette en hel lejlighed. Først og fremmest er det langt mere socialt acceptabelt at være kreativ og udfordrende på et teenageværelse. Det er i virkeligheden også langt nemmere at holde den kreative stil, hvis man ikke har for meget plads at skulle gøre godt med. På den måde kan man på den ene side føler sig udfordret ved ikke at kunne fylde pladsen ordentligt ud.

 

Det største problem ligger nemlig oftest i at skabe den perfekte balance mellem det æstetiske og det praktiske. Man indser hurtigt, hvorfor ikke alle huse er indrettet som en drøm, da dette er nærmest umuligt at få til at passe sammen med hverdagen. Der er nemlig en masse praktiske ting, der ikke har et specielt smukt æstetisk udtryk, på nær man køber de dyre modeller. Et godt råd til for eksempel køkkenet er at lave nogle smarte løsninger, hvor disse grimme maskiner kan gemmes væk. Det kan være skabe eller lignende, og på den måde forstyrrer de ikke billedet. Dog kan det være svært at få plads til alle de afskyelige køkkenmaskiner gemt af vejen, og derfor kan det betale sig, hvis man langsomt en efter en investerer i de mere æstetisk flotte maskiner. En anden god måde, at holde køkkenet stilet, er ved at lade de dyrere og mere æstetiske varer stå fremme. Det kan for eksempel være økologiske varer i pæn indpakning eller vin fra  www.vinkyperen.dk.

 

Stuens møblement er ofte den største udfordring

Selvom køkkenet er svært at få til at hænge sammen, er der trods alt kun tale om en masse små maskiner, som man på den ene eller anden måde kan få skjult. Stuen er straks værre, og man vil ofte opleve, at det er utrolig svært at finde en sofa, der både passer til det ønskede udtryk og den tilønskede komfort. På den ene side bruger man særdeles meget af sin tid i sofaen, så en god komfort virker utrolig tiltrækkende. På samme tid tager en sofa ualmindeligt meget plads i et rum, og er på den måde også med til at skabe rummet. Hvis man ikke ønsker at gå på kompromis med komforten kan den bedste løsning være, at man køber en tildeles neutral sofa, som ikke tiltrækker sig for meget opmærksomhed. På den måde kan man indrette resten af stuen ved hjælp af forskellige små nips ting og pudder. Alligevel er det vigtigt, at man ikke drager forhastede konklusioner, men derimod tager sig god tid til at kigge efter møbler til hele hjemmet.

 

Et hjem udvikler sig som en personlighed

I det man første gang skal til at indrette sin nye bolig, vil man ofte opleve en fremmedgørelse og tomhed. Heldigvis vil man også opleve, at denne forsvinder efter et hvis stykke tid.  Man vil langsomt finde tingenes rette plads, og hjemmet vil udvikle sig i takt med, at man får flere og flere minder i huset. Samtidig vil man langsomt også begynde at investere i mere af det interiør man går og drømmer om, i takt med at man tjener flere penge. På den måde udvikler en bolig sig ligesom en personlighed i det tiden går.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen