Elegant badekar til dit design badeværelse

Engang var badekar noget, som kun børnefamilier havde, fordi det var praktisk, at man kunne bade flere børn af gangen. Sådan er det ikke længere. I dag kan man få masser af elegante design badekar, som giver stil til ens badeværelse.

Oval 160 er et badekar, som står fritstående. Et gammeldags badekar var altid placeret helt opad væggen. Både fordi det var et praktisk sted at placere det, men også fordi det helst skulle gemmes lidt af vejen. Sådan er det ikke med Oval 160, som er i flot design med hvid sanitetsacryl med centreret dræn og overløb. Med en glat frontpanel passer badekarret ind i en minimalistisk stil til dit badeværelse. Derfor kan du placere Oval 160 midt i dit badeværelsesrum. Det kræver dog, at du har god plads, hvis Oval 160 skal passe ind.

På spacenteret.dk kan du få Oval 160 badekarret til ca. 8.000 kr. Hvis badekarret er lige det, som du har ledt efter, kan du købe det her.

På hjemmesiden kan der købes med alle slags betalingskort, så det har aldrig været lettere af få et flot badekar derhjemme.

Det er dog muligt at finde en række andre elegante badekar, hvis der er noget, som passer bedre ind i ens stil. Hvis man leder efter et flot design badekar, kan du også prøve at kigge på Badekar.dk.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping