Indretningstips: Sådan får man mere rum i stuen

Rumlighed handler om mange forskellige ting, da det kan være noget om, at der skal være plads til alle, mens det ligeledes kan være fysisk i forhold til, hvor meget plads man har til rådighed. Begge ting er faktisk til at indflette i indretningen i stuen. Det er muligt at flytte rundt på møblerne, således det kommer til at føles som om, der er mere plads.

Herudover kan man også lave nogle forskellige områder i stuen, hvor der bliver åbnet muligheder for, at alle kan lave noget, de interesserer sig for i stuen. Det er uanset, om man blot vil se TV, finde gode odds hos online udbydere af odds, hvor man eksempelvis kunne bruge kode fra Betfair, mens det også kunne være, at man vil læse en bog, lave styrketræningsøvelser eller lignende. Sørger man for plads til mange forskellige aktiviteter, søger man også for, at der er plads til at lave forskellige ting, hvilket giver den psykiske rummelighed.

Vælg mindre sofabord, møbler til pynt og lignende

Den fysiske rummelighedsfornemmelse er mulig at fremprovokere via. forskellige indgreb, og dette kunne eksempelvis være gennem erhvervelse af nye møbler. Man kunne eksempelvis vælge at købe et mindre sofabord, da dette først og fremmest vil give lidt mere plads og luft, mens det samtidigt giver en fornemmelse af et større rum. Det kan også være, at man har forskellige små borde, reoler og lignende i boligen, hvor man faktisk ikke bruger al pladsen. Derfor kan man vælge at udskifte nogle af dem med mindre møbler, således man får en bedre rummelighedsfornemmelse. Er der ikke behov for reoler, kan det også give en vis rummelighedsfornemmelse, hvis man hænger en hylde op i stedet for en reol.

Rummeligheden optimeres også med den rette belysning

En anden måde, hvorpå det er muligt at optimere rummeligheden i boligen, er ved at flytte møbler som eksempelvis sofa, lænestole og lignende væk fra væggene. I mange hjem står sofaer, lænestole osv. op ad væggene, hvilket kan være med til at lukke rummet og dets muligheder for indretning. Derfor kan man vælge at flytte disse møbler ud fra væggen, så man får en bedre fornemmelse af rummelighed. Det åbner også mulighederne for at stille planter, gulvlamper og lignende omkring disse møbler, hvilket også kan give en bedre belysning. Når man flytter møblerne lidt ud fra væggen, vil man også få mere lys ind, hvilket sammen med belysningen fra lamperne kan give en bedre fornemmelse af rummelighed.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen
      Calculate Shipping